Magic Mike (2012): Trailer ιδρωμένων κοιλιακών σε πακέτα

Magic Mike - International Trailer
Δες/Κρύψε το US trailer

Ο Magic Mike (2012) είναι μια ταινία όπου ο Channing Tatum γδύνεται όλη την ώρα, ο Alex Pettyfer γδύνεται όλη την ώρα, ο Matt Bomer γδύνεται όλη την ώρα, ο Matthew McConaughey γδύνεται όλη την ώρα, και ο Joe Manganiello γδύνεται όλη την ώρα. Αλλά σε κάποιες σκηνές.. γδύνονται και όλοι μαζί, όπως φροντίζει να τονίσει το νέο, βρετανικό, τρέιλερ της ταινίας, με όλη αυτή τη τη παραδοσιακή έμφαση του ευρωπαϊκού πολιτισμού στη γυμνή αλήθεια. Το τρέιλερ, με πρώτη εμφάνιση στον Digital Spy την Παρασκευή, συνόδευσε το εξώφυλλο του Entertainment Weekly με βροχή από μαγικούς μιχαλοάντρες, γδυμένους φυσικά, για να υπενθυμίσουν μαζί και πάλι πως η νέα ανεξάρτητη δημιουργία του Steven Soderbergh ξεκινάει εμφανίσεις στις αίθουσες του πλανήτη από τα τέλη Ιουνίου.

Η ταινία είναι το πέμπτο κατά σειρά φετινό όχημα του Tatum προς τη διασυμπαντική επικράτηση, στη πραγματικότητα στην Αμερική ανοίγει στις 29 Ιουνίου ακριβώς απέναντι από το τέταρτο, το GI Joe: Retaliation (2012), σα πρώτο βήμα προς τα μαγικά μαϊκομούλτιπλεξ (με ολ-μάικ προβολές). Αλλά είναι και το πιο προσωπικό του με την έννοια ότι θεωρητικά βασίζεται σε δικές του εμπειρίες και πρακτικά αποτελεί δικό του εμπορικό προϊόν, ο ίδιος χρηματοδότησε τη παραγωγή και έπεισε τον Soderbergh να σκηνοθετήσει. Σα προσωπική επένδυση, και του νοσταλγικού είδους, το έργο δε προορίζονταν ποτέ για δράμα αξιώσεων, από το ξεκίνημά του ο σκηνοθέτης που αποσύρθηκε από τα εγκόσμια περισσότερες φορές κι από την Liz Taylor δήλωνε πως επιδίωκε μια προσέγγιση "ερωτική, αστεία και συνταρακτική", τύπου "Saturday Night Fever", και όλοι καταλάβαιναν πως εννοούσε Jersey Shore με στρίπερς. Η κατανόηση ενισχύθηκε από τα πρώτα drafts του σεναρίου, τα οποία δίνανε την εικόνα συγκαταβατικής αφήγησης, που είχε άσο το αναποδογύρισμα του στερεότυπου της στριπτιτζούς με καρδιά από χρυσάφι, σε στριπτιτζή με καρδιά από χρυσάφι φυσικά. Από τότε, η ιστορία φαίνεται να τροποποιήθηκε· περιορισμένης αξιοπιστίας αναφορές μιλάνε για "σκοτεινό" τρίτο μέρος, και έτσι μπορείς να περιμένεις πως εμφανίζεται εκεί (στη τελευταία πράξη) ένας μαύρος και προκαλεί κάποιον ξανθούλη σε διαγωνισμό χορευτικού ξεγυμνώματος. Με έπαθλο το μαγαζί, ή τις τρύπες στα παντελόνια, του McConaughey πιθανά -- σίγουρα ο βετεράνος σε κάτι τέτοια Μαγικός Ματθαίος είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ στην ταινία, και δε του έμεινε ούτε το στρινγκάκι του στα γυρίσματα, του το σκίσανε κάποιες υπερβολικού ζήλου κομπάρσες αλλά παρέμεινε ψύχραιμος και εντός χαρακτήρα λέει.

Το ίδιο σίγουρα, όταν αναφέρεσαι θετικά στον Mike, στο YouTube για παράδειγμα, πρέπει να αναφέρεις και δεκαεφτά φορές, στην ίδια πρόταση, ότι δεν είσαι γκέι, τις δέκα στο ξεκίνημα για να προκαταλάβεις τους ακροατές σου. Η Warner (που αγόρασε τον Οκτώβριο τα δικαιώματα με άγνωστο ποσό) σμπρώχνει τη ταινία σε γυναικείο κοινό, φανερά από την ημερομηνία διανομής και μόνο, όμως επιδίωκε να της δώσει και έναν αέρα ρομεντί με ολίγην από πέος, φανερά επίσης από το τρέιλερ που της έκοψε, και τράβαγε σε μήκος ωριαίου επεισοδίου τις ελάχιστες τέτοιες (ρομαντικές) στιγμές της διάρκειας. Οι συντελεστές του φιλμ βέβαια είχανε ήδη πάρει σβάρνα τις φιλόξενες ομοφυλοφιλικές εκδόσεις μιλώντας για ολαυτά που.. ερρ.. κάνουν οι μαγικοί άντρες μεταξύ τους, ενώ οι περιοδεύοντες Chippendales είναι στη πραγματικότητα πιο τελειωμένοι και από το Sex and the City, και έτσι (προσγειωτικά) προέκυψαν λογικά οι βροχές μπογιατισμένης αρσενικής σάρκας σε εξώφυλλα ευρείας κυκλοφορίας. Από τα οποία απουσιάζει, όπως και γενικότερα από την προώθηση, το δεύτερο όνομα στη μαρκίζα, αυτό του Pettyfer, που μένει έτσι και το μόνο ερωτηματικό προς το παρόν.



One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Μαγικός Μιχάλης είναι τόσο μαγικός που η Paramount μετακίνησε τους δεύτερους GI Joe εννιά (9) μήνες μακριά του, στον Μάρτιο του 2013. Απ' ότι φαίνεται οι Ρώσοι και οι Κινέζοι θέλανε Channing Tatum σε 3D, και χρειάζονταν αρκετό χρόνο για να χτίσουνε τα απαιτούμενα (πολλά) Channing Tatum 3D multiplex. Απέναντι στον Mike μετακινήθηκε ο Ted του Seth McFarlane.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.